Wij werken samen met:


Logopediepraktijk Ploumen    contactgegevens:    026-3215218Fysiotherapie praktijk van Gilst  contactgegevens:    026-3816043
 Kluppluz    contactgegevens:    040-2948939 

Wie helpt je als je kind niet mee kan komen op school? Of als het moeite heeft om zich te uiten? 

Ieder kind verdient het om gelukkig te zijn. Helaas gaat dat niet altijd vanzelf. Soms heeft je zoon of dochter hier wat extra hulp bij nodig. Maar wat heeft jouw kind precies nodig? Het is soms een hele zoektocht om de juiste hulp te vinden. Want ieder kind is uniek en dit vraagt maatwerk. Dit biedt KluppluZ.

Jouw kind staat altijd centraal
De behoeften van jou en jouw kind staan altijd voorop. Samen met jou bekijken we hoe jouw kind het beste zijn of haar weg kan vinden. Ieder kind doet dit op zijn of haar eigen tempo. Wij bieden hulp op het gebied van onderzoek, diagnostiek en begeleiding. Individueel of in een groep. Dat kan op locatie, zoals op school of de kinderopvang, of gewoon thuis. Denk aan het omgaan met vrije tijd momenten of een dagstructuur, omgaan met emoties of het vergroten van zelfvertrouwen.  

Binnen SBO de Piramide is een groep van KluppluZ gevestigd dat gespecialiseerde groepsbegeleiding biedt aan kinderen die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Denk aan het maken van vrienden, leren samen spelen, omgaan met emoties en het vergroten van het zelfvertrouwen. In kleine groepen kunnen kinderen hier op spelende wijze werken aan deze doelen, om zo weer beter tot ontwikkeling te komen. 

Onze professionals staan voor je klaar
Ons professionele team kenmerkt zich door een veelzijdigheid aan expertise. Eén ding hebben wij allemaal gemeen: wij gunnen het ieder kind om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Wij willen jouw kind helpen om zijn of haar talenten te ontplooien en mogelijkheden te leren benutten.  

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?
We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Bijvoorbeeld wat je van ons kunt verwachten, welke stappen genomen worden of wie de kosten betaalt. Op kluppluz.nl/ouders lees je hier meer over, maar natuurlijk lichten we het ook graag persoonlijk toe.

KluppluZ biedt een plek waar jij en jouw kind worden gezien en gehoord. Zodat jouw kind weer lekker in zijn vel komt te zitten en er meer rust komt voor het hele gezin. Heb jij of je kind ergens ondersteuning bij nodig, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Vind de juiste hulp voor jouw kind